Коментувати

21/11 Гастровечір з Президентом Асоціації шеф кухарів Україниафіша

На вечорі будуть представлені 7 вишуканих страв:

Лобстер-тост з чорною ікрою та сирним мусом

Великоднє яйце з чорним трюфелем та крем-брюле

Морський гребінець з ферментованим яблуком

Вершкове морозиво з солоними медовими сотами та ін.

Страви будуть супроводжуватись винною дегустацією від професійного сомельє Володимира Темченко. Ціна квитка: 890 грн.

Всіх бажаючих поринути в гастрономічну феєрію, просимо звертатись за номерами телефонів для броні квитків: 099-050-70-70
098-050-70-70

  • 21/11 Гастровечір з Президентом Асоціації шеф кухарів України

Скажи!

 

Як додати аватар

Будь-ласка не змінюйте цих полів

Останні відгуки

Новинки

Реклама